Information in English will follow. 

Leverans
Inom Sverige levererar vi med DHL Service Point för närvarande 50 kronor inom 3-5 vardagar (röda dagar ej inkluderade).  Skulle inte din vara finnas på lager meddelar vi dig detta med en ny leveranstid. Du har rätt att häva ditt köp om vi inte lyckas leverera din vara inom våra leveranstider. Du får en avisering via din e-mail där du även hittar en länk så du kan spåra ditt paket. 

För ej uthämtad vara debiteras en avgift på 195 kronor, vilket motsvarar den tid och administration det medför oss.

Betalning 
Vi erbjuder betalning via vår samarbetspartner Klarna där du kan betala via faktura och delbetalning. En kreditprövning görs när du väljer Klarna som betalningsalternativ. Du kan även betala via Pay Pal från ditt konto som med ditt betalkort. Mer info om betalningssätten hittar du direkt i kassan. 

Returnera
Önskar du returnera en vara, kontakta oss på info@kwoshare.com inom 14 dagar från det att du mottagit din vara. Varan ska vara i befintligt skick och ha alla tags kvar för returen ska bli godkänd. Vi krediterar din order efter att vi mottagit din retur. 

Byte
Vill du byta en vara och handlat via faktura som inte är betald ännu är det smidigaste sättet att beställa den nya önskade storleken/färgen från vår webbutik och göra en vanlig retur för den du vill skicka tillbaka, enligt våra rutiner för returer. 

Har du redan betalat din faktura eller betalat med kort - kontakta oss först så vi kan se om den önskade storleken eller färgen finns i vårt lager. Därefter skickar vi den nya varan när vi mottagit ditt byte. Detta tillvägagångssätt tar lite längre tid för dig att få den nya varan men finns som alternativ för att underlätta köp som gjorts med betalkort. 

Reklamationer
Om du upptäcker att din vara är skadad eller har ett fel kontaktar du oss snarast på info@kwoshare.com. Beskriv felets art och bifoga oss bildunderlag på felet. Vi gör en bedömning och första åtgärden är att åtgärda felet. Går felet inte att åtgärda ersätter vi dig med en ny vara. Om inget av dessa alternativ är möjliga har du rätt att häva ditt köp och få återbetalning. 

English - Our Return Policy in short
  • Contact KWOSHARE before returning any items.
  • You can return the product within 14 days of delivery, from the date you received your order.
  • The product must be in new condition.
  • Clearly mark the package 'RETURNED GOODS', to avoid any Customs charges. KWOSHARE is not responsible for any return Customs charges made. Any charges incurred are the responsibility of the customer.
  • Contact us if you want to switch to another size of the same product.
  • We take a handling fee for unclaimed package which is 195 SEK.

All enquiries: anna@kwoshare.com